Mnenje stranke

Melita Oprešnik

Spoštovani!

Hvala za tako hiter odziv in odgovor. Hvala za kodo s katero sem, pridobila popust.

Preko TV -ja sem kupila Ultra bon gel MSM in Ultra bone kapsule. Uporabljata ga predvsem moja starša pri bolečinah v križu, kolenu, sklepih, krčnih žilah. Odlično pomaga. Sedaj sem ga še priporočila moji tašči, ker ima močno obrabo kolka in tudi krčne žile, menim, da ji bo lajšalo bolečine.

Ultra bone kapsule sem jemala jaz, ker sem imela odrevenele roke oz. prste (mravljince še posebno v enem prstu, tako, da nisem mogla skoraj tipkati), sedaj je bolje.

Danes pa z veseljem naročam Ultra bon gel 2x, kostanjevo kremo 2x in darilni set Gold za ženske, da svojo kožo malo nahranim po tem času, ko se nam je življenje obrnilo na glavo. Vendar za vsakim dežjem posije sonce. Strmimo za boljšo prihodnost z ljubeznijo.

Saj je ljubezen sila, ki nas povezuje, z njo kreiramo naše plemenito življenje, negujemo Zemljo, ustvarjamo srečo, veselje in čudež medsebojnih odnosov.

In na takšen način tudi spoznamo, kaj je naša strast oziroma kako jo najti, zato  za konec citiram Steva  Jobsa: »Vaše delo bo zajemalo velik del vašega življenja. Edini način, da ste v življenju res zadovoljni, izpolnjeni, je  da delate, za kar verjamete, da je izjemno delo. In ustvarjati izjemne rezultate je mogoče le takrat, ko delate, kar res ljubite delati.«                 

Tako sedaj pa izvedem plačilo in pričakujem vaše izdelke.

Ostanite zdravi in uživajte v širjenju vašega poslanstva! Zato moj poklon in hvala, ker ste!

S spoštovanjem!

Melita Oprešnik