Moška koža je drugačna

Moška koža je res posebna, saj se razlikuje od ženske kože. Najbolj očitna razlika je rast brade. Če pa gledamo iz strukturnega vidika je pa moška koža debelejša od ženske. Razlika pa je tudi v gostoti kolagena, teksturi in hidraciji. V moški koži so krvne žilice številnejše, njihova koncentracija je večja, zlasti na obrazu na predelu lic.

Vodno-maščobni film na kožni površini je pri moških bogatejši, saj so njihove lojnice večje in številnejše ter obenem tudi bolj aktivne in tako na površje izločajo več maščob. To pripomore k učinkovitejšemu zaščitnemu plašču kože, ki nudi glavno bariero kože pred vplivom zunanjih dejavnikov. Izguba vode skozi kožo je pri moških večja kot pri ženskah.

ČIŠČENJE IN NEGA MOŠKE KOŽE

ZEOLIT V PRAHU je najmočnejši antioksidant indetoksinator v naravi – 100% učinkovit. Dlake nahrani in jih naredi voljne, hkrati pa zaščiti kožo pod brado pred draženjem in srbečico. Piling  za brado se hitro vpije in ne pušča lepljivega občuka. Brada bo po uporabi otipljivo nežnejša in svilnato sijoča, koža pod brado pa prijetno mehka in zdrava.

Kako si naredimo piling? Na moker obraz damo na vato žlico zeolita in nanesemo na obraz in pustimo delovati vsaj 5 min, lahko tudi več. Z vodo odstranimo zeolit.

NEGA PO BRITJU ALI PILINGU MOŠKE KOŽE

Naš naravni kakovostni izdelek  je  prilagojen potrebam  kože. Zato vam  ponudimo  izdelek za vse vrste tipa kože in vašo starost.

UNIQUE CREAM  več o izdelku…

  • Ublaži izsušenost in neprijetno napetost kože.
  • Pomaga preprečiti draženje kože.
  • Zagotavlja dolgotrajno vlago in ugodje.

Ne spreglejte!

Najbolj prodajano

Vaše zdravje si zasluži vso vašo pozornost.

Preverite izbor najbolje prodajanih izdelkov Sanabela s katerimi boste okrepili svoje zdravje in lepoto …