KONEC prebavnim težavam – čas za odlično počutje!

☀️Poskrbi za odlično prebavo in brezskrben skok v poletne aktivnosti.☀️

Odlična prebava

Zdravje se začne v zdravem črevesju

Si vedela, da se kar 80 % tvojega imunskega sistema nahaja v črevesju? Pot do vitalnosti, odličnega počutja in viška energije leži v okrepljenem in zdravem črevesju.

Ko se naša črevesna flora poruši, s tem ogrozimo svoje zdravje. Razlogi za to so lahko različni: nezdrava prehrana, premalo ali preveč aktivnosti, uživanje antibiotikov ali dolgotrajna izpostavljenost intenzivnim stresnim situacijam. Pomagaš si lahko s kakovostnimi in učinkovitimi izdelki, s katerimi okrepiš in izboljšaš prebavo.

TOP izdelki za odlično prebavo

Kakšna je skrivnost izdelkov za izboljšanje prebave?

  • Multibiotik je prehransko dopolnilo vrhunske kakovosti, ki vsebuje 100 % čiste žive bakterije. Z 20 milijardami živih kultur na kapsulo uravnava floro v črevesju, krepi imunski sistem in izboljšuje tvojo prebavo.
  • Ingverjev sirup je učinkovito domače zdravilo, ki je polno antioksidantov. Njegova prednost je, da varuje prebavila pred okužbami, preprečuje in lajša slabost ter izboljšuje apetit. Ker je popolnoma naraven, je odlična izbira tudi za otroke.
  • Čemažev sirup pa z edinstveno kombinacijo naravnih sestavin ugodno vpliva na dvig imunskega sistema in izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja organizma. Z njegovo pomočjo ohranite ravnovesje v prebavilih in poskrbite za zdravje srca.

Naj se prijetno in brezskrbno poletje začne – izberi zdravje in poskrbi za svojo prebavo!

NE SPREGLEJTE

Vedno nekaj novega

Aloe vera
Kako shujšati?
Top izdelki pomladi
Odlična prebava
Sanabela trgovina
E-novice

🎉 Pridružite se našim e-novicam

… ter pridobite brezplačno darilo pri naslednjem naročilu!