TOP izdelki pomladi

☀️ Pripravi se na poletje – izdelki za mehkobo kože ter zdravo in vitko telo. 🌿☀️

Top izdelki pomladi

SI zadovoljna v svojem telesu?

Kako spomladi poskrbiš za svoje telo? Športna aktivnost v naravi, dolgi sprehodi in zdrava hrana so le nekateri od načinov, kako se lahko podpreš pri doseganju odličnega počutja.

Pri tem ti pomagamo v Sanabeli. Za vitalnost in mladostni videz bodo poskrbeli TOP izdelki pomladi. Kako? Naš najbolje prodajani izdelek – Polžja krema – ti prinaša zdrav, mladosten in sijoč izgled kože, S SanFit napitkom in SanFit anticelulitnim gelom pa si boš zagotovila lahkotno in hitro oblikovanje postave.

Kaj je tako edinstvenega pri TOP izdelkih pomladi?

  • Omogočijo ti mladostni izgled kože in postavo tvojih sanj
  • So slovenski in 100 % naravni
  • So tvoja oprema v boju proti kilogramom in gubicam

Kako delujejo?

Polžja krema je krema s skorajda »čarobno« polžjo slino, ki dokazano odpravlja gubice in različne kožne nepravilnosti. Tako učinkovito obnovi in regenerira tvojo kožo obraza in telesa. Za odlično počutje, izgubo telesne teže in oblikovanje postave pa poskrbi SanFit napitek. Gre za naravno prehransko dopolnilo, ki pospešuje tvoj metabolizem, uravnava apetit in iz telesa izloča odvečno vodo. Proces oblikovanja telesa boš še dodatno pospešila s SanFit anticelulitnim gelom. Uporabiš ga kot masažno podlago na stegnih, zadnjici in trebuhu, kar pomaga pri odpravi pomarančne kože in učvrstitvi kože.

NE SPREGLEJTE

Vedno nekaj novega

Aloe vera
Kako shujšati?
Top izdelki pomladi
Odlična prebava
Sanabela trgovina
E-novice

🎉 Pridružite se našim e-novicam

… ter pridobite brezplačno darilo pri naslednjem naročilu!