Aloe vera gel

(2 mnenji strank)

Gel 100ml

Privoščite svoji koži nego z eno izmed najbolj vsestranskih rastlin, ki je bogata s hranili – aloe vero. Primerna je za večnamensko nego telesa in obraza ter za nežne ali intenzivne dolgotrajne masaže.

 • Nežno vlaži kožo.
 • Pomirja vneto ali opečeno kožo po sončenju.
 • Kožo obilno nahrani.

14,99 

Kupci priporočajo - Sanabela
Zaupanje v nakup - Sanabela

Opis

Aloe Vera

Gel iz listov aloe vere vsebuje preko 240 biološko aktivnih sestavin, mineralov ter vitaminov. Narejen je po postopku hladnega stiskanja, ki ohrani naravno sestavo aloe vere. Gel je izredno vlažilen in primeren za zelo suho ali zelo mastno kožo. Na koži in na oblačilih ne pušča mastnih madežev.

 • Hrani in vlaži kožo.
 • Omogoča nežno masažo.
 • Pomirja kožo po pikih.
 • Opeklinah ali britju.

Privoščite svoji koži nego z eno izmed najbolj vsestranskih rastlin, ki je bogata s hranili – aloe vero. Primerna je za večnamensko nego telesa in obraza ali za nežne in intenzivne masaže. Uporabljate jo lahko tudi za splošno nego kože po prhanju ali kopanju. Gel je izredno vlažilen in primeren za zelo suho ali zelo mastno kožo. Na koži in na oblačilih ne pušča mastnih madežev.

Gel iz aloe vere je pridobljen iz sredice listov vrste Aloe vera barbadensis. Narejen je po dobro postanem postopku hladnega stiskanja, ki ohrani naravno sestavo aloe vere. Postopki, ki vključujejo segrevanje listov, lahko spremenijo naravno sestavo aloe.

Aloe vera gel

Gel iz listov aloe vere vsebuje preko 240 biološko aktivnih sestavin, mineralov ter vitaminov. Pri tej rastlini se večinoma uporabljajo listi in izvlečki iz listov. Izvlečki iz listov aloe vere lahko vsebujejo enega ali več aktivnih sestavin.

Pri hladnem stiskanju listov se izloči množica aktivnih sestavin. S tem se zagotavlja, da se v gelu nahaja večina ključnih sestavin, ki so nosilci za uporabo pripravkov iz listov aloe vere.

Gel lahko zaradi izrednega vlažilnega učinka nanesete pred vašo najljubšo kremo ali pa ga nanesete, da se koža spočije od vsakodnevne uporabe ličil.

 

Prednosti nakupa Sanabela

Dodatne informacije

Navodila za uporabo

Aloe vera je ena izmed najbolj poznanih rastlin, ki se uporablja v različne namene. Aloe vera ima po tradicionalni formulaciji množico različnih uporab:

vlaženje
negovanje
zaščita
regeneracija
pomirjevalne lastnosti

Gel je primeren za:

nego prekomerno sončene kože
pri izsušenosti kože zaradi vetra
pri pikih insektov
po depilaciji, britju
pri alergijskih reakcijah
odrgninah

Obilno namažite opečeno ali vneto kožo.

Intenzivna vlažilna nega za kožo obraza in telesa.

2 mnenji za Aloe vera gel

 1. M

  Mojca

  Imam zelo suho kožo na obrazu, a je zame je skoraj vsaka krema premastna. Aloe vera pa kože ne masti in se hitro vpije. Uporabljam jo vsak dan, še posebej pa po sončenju. Je nežna in lahka, zato jo uporablja cela družina.

 2. V

  Vid

  Piki komarjev so nekaj, kar me že celo življenje spravlja ob pamet. Zdi se mi, da se lotevajo samo mene. Seveda sledijo rdeči in srbeči piki, ki ji do sedaj nikakor nisem mogel ukrotiti. Moram reči, da aloe vera res pomaga.

Podaj mnenje

🎁 Izberite svoje darilo!

Pri nakupih nad 40 EUR:

Brezplačna poštnina

Pri nakupih nad 60 EUR:

Omega 3 Omega 3

Razkužilo za roke Razkužilo za roke (x2)

Pri nakupih nad 100 EUR:

Oksimeter Oxi meter

Modni nahrbtnik Sanabela Modni nahrbtnik Sanabela