Hepa Extra kapsule – 2+1 GRATIS

Namen čiščenja telesa je razstrupljanje posameznih organov in telesa kot celote. Cilj je povsod isti: pomagati prebavnim (želodec, vranica) in drugim organom (jetra, ledvice, pljuča in koža). Hkrati se s tem okrepijo tudi možgani, srce in ožilje. Po razstrupljanju telesa se počutimo bolje, imamo več energije, hitreje mislimo, več zdržimo in se lažje gibljemo. Obenem bolje spimo, imamo lepšo kožo, živahnejši krvni obtok in več volje. Skratka – kot prenovljeni. Se splača.

72,00  61,22 

Kupci priporočajo - Sanabela
Zaupanje v nakup - Sanabela

Opis

Kateri je najboljši izdelek?

10x močnejši učinek in zakaj? Izjemna učinkovitost Hepa extra  izhaja iz 10x boljše absorpcije našega pegastega badlja v primerjavi z običajnimi izdelki s pegastim badljem. Hepa extra kapsule s pegastim badljem vam pri razstrupljanju jeter ne more pomagati, ker ni dovolj močen, običajni ekstrakti pegastega badlja pa zaradi slabe absorpcije ne dosežejo jeter s tako učinkovitostjo, kot to uspe pegastemu badlju v kapsulah Hepa exstra saj smo dodali sabljasti triplat, regrad ter artičoko kar so glavne sestavine za izločanje strupov iz črevesja in obnovo sluznice ter raztrupljanje jeter.

Delovanje: razstrupi, izloči, okrepi vaša jetra in ščiti limfni sistem

Najvišja kakovost: Sanabela se drži najvišjih standardov proizvodnje. Obenem uporablja najkakovostnejše in varne sestavine, zato se vsakič, ko se odločite za Hepa extra kapsule, odločite za vrhunski izdelek z dokazano učinkovitostjo.

Ljudsko zdravilstvo pozna že stoletja

Naravni zaveznik jeter
Nikar ne nasedajte mitom, da bolezni jeter prizadenejo samo alkoholike! Vsakodnevni stres, pomanjkanje spanja, mastna hrana, alkohol, kajenje, pomanjkanje gibanja in druge razvade vsakodnevno bremenijo naša jetra. Jetra so največji organ za presnovo in čiščenje odpadnih snovi iz človeškega telesa. Predelajo vso hrano, ki jo absorbirajo iz črevesja, in očistijo kri, ki poleg hranil vsebuje tudi mnoge škodljive snovi, kot so strupi, bakterije, konzervansi, alkohol, zdravila.

Ponudi svojim jetrom oddih! 

Go to Top