Junior agavin sirup

(1 mnenje stranke)

Sirup 200ml

Agavin sirup z beta glukani in zelišči

Iz kakovostnih sestavin ustvarjen sirup za krepitev imunskega sistema otrok od 1. leta dalje. Prehransko dopolnilo z beta glukani, vitaminom C in cinkom v agavinem sirupu in soku črnega ribeza. Z odličnim okusom, ki se ga bodo otroci veselili vsak dan.

 • Krepi imunski sistem in zmanjšuje utrujenost.
 • Prispeva k dolgoročnem dobrem počutju otrok.
 • Z agavinim sirupom ter aromo jagode in pomaranče.

29,99 

Kupci priporočajo - Sanabela
Zaupanje v nakup - Sanabela

Opis

Junior – agavin sirup z beta glukani in zelišči

Junior agavin sirup z beta glukani in zelišči vsebuje beta-glukane, pridobljene iz celičnih sten pekovske kvasovke po patentiranem postopku. Njihovo delovanje podpirajo številne klinične študije.

Beta-glukani so kompleksne polisaharidne molekule, ki sestavljajo zunanjost celične stene bakterij, gliv in alg. Zgodovinsko gledano so jih v medicini uporabljali že od prazgodovine, ko so ljudje spoznali, da imajo nekatere vrste gob zdravilne lastnosti. Kako delujejo? Človeško telo jih prepozna kot tuje in v stiku z njimi aktivira prirojeni imunski odziv. To nevtralizira morebitne mikrobiološke grožnje in zaščiti imunski sistem.

Kakšni so učinki Junior sirupa?

 • Plodovi črnega ribeza vsebujejo visoko vsebnost vitamina C in antioksidantov.
 • Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.
 • Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
 • Cink ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.

 

Ocenili ste nas: 4.5/5
Spletna ocena

Moja 7 let stara hčerka z užitkom popije Junior sirup. Včasih so sirupi problem, a tu ne. Očitno ji je okus všeč, zato ga z veseljem kupim, da ostane zdrava! – Katja


29,99 Dodaj v košarico

 

Prednosti nakupa Sanabela

Dodatne informacije

Sestavine:

Agavin sirup*, zgoščen sok črnega ribeza, beta-(1,3/1,6)-D-glukani iz pekovske kvasovke, suhi izvleček acerole (vir vitamina C)**, cinkov sulfat**, naravni aromi jagode in pomaranče. *Iz kontrolirane ekološke pridelave.

 

Navodila za uporabo:

Priporočeni odmerek na dan je: 3x polovico dozirne žličke na dan (7,5 ml – otroci – 1 – 3 let); 3x celo dozirno žličko na dan (15 ml – otroci – 4 – 9 let); 3x celo dozirno žličko, 2x na dan (30 ml – otroci – 10 – 14 let). Lahko se uporabi tudi čajno žličko, ki je enaka približno polovični dozi. Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte dobro zaprto pri temperaturi do 25 °C in v temnem prostoru. Če izdelka ne uporabljate dlje časa, ga hranite v hladilniku. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

1 mnenje za Junior agavin sirup

 1. K

  Katja

  Moja 7 let stara hčerka z užitkom popije Junior sirup. Včasih so sirupi problem, a tu ne. Očitno ji je okus všeč, zato ga z veseljem kupim, da ostane zdrava!

Podaj mnenje

🎁 Izberite svoje darilo!

Pri nakupih nad 40 EUR:

Brezplačna poštnina

Pri nakupih nad 60 EUR:

Omega 3 Omega 3

Razkužilo za roke Razkužilo za roke (x2)

Pri nakupih nad 100 EUR:

Oksimeter Oxi meter

Modni nahrbtnik Sanabela Modni nahrbtnik Sanabela

Title