Razkužilo za roke KALYP z ALOE VERO (darilo) 2x

Gel 50mlx2

Razkužilo za roke, ki nudi negovalno, blažilno in vlažilno delovanje. Formula je obogatena s pomirjujočimi in vlažilnimi aktivnimi sestavinami,  aloe vera ge, ki  daje razkužilu belo barvo. Uporablja se za razkuževanje rok, ne da bi pri tem tvegali izsušitev kože.

Darilo pri nakupih nad 60 EUR

6,85 

Kupci priporočajo - Sanabela
Zaupanje v nakup - Sanabela

Opis

Antibakterijski gel za higiensko razkuževanje rok z baktericidnim delovanjem in Aloe Vera.

Vsebuje Etanol (45 g / 100 g), Propan-2-ol (10 g / 100 g). Uporablja se nerazredčen, vtira se v suhe roke in se ne spira z vodo. Higienska dezinfekcija rok: 5 ml pripravka eno minuto vtirajte v suhe roke. POZOR. Vnetljiva in hlapljiva tekočina. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od toplote, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Posodo hraniti tesno zaprto.

ČE PRIDE V OČI: Nekaj minut previdno spirajte z vodo. Če uporabljate kontaktne leče jih odstranite, če je to mogoče. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: izperite usta. Ne povzročajte bruhanja.

Uporabljajte biocide na varen način. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o izdelku. Navodila za odstranjevanje embalaže: Odvrzite prazno embalažo v plastično posodo za zbiranje ali med komunalne odpadke. Skladiščenje: V suhih, pokritih in čistih prostorih, v zaprti embalaži, priporočena temperatura skladiščenja +5 do +25 C. Rok uporabnosti: 24 mesecev od datuma izdelave, ki je naveden na embalaži.

Prednosti nakupa Sanabela

🎁 Izberite svoje darilo!

Pri nakupih nad 40 EUR:

Brezplačna poštnina

Pri nakupih nad 60 EUR:

Omega 3 Omega 3

Razkužilo za roke Razkužilo za roke (x2)

Pri nakupih nad 100 EUR:

Oksimeter Oxi meter

Modni nahrbtnik Sanabela Modni nahrbtnik Sanabela