Smrekovo mazilo

(1 mnenje stranke)

Krema 100ml

Popolnoma naravno smrekovo mazilo vsebuje pravo smrekovo smolo v naravni mazilni osnovi, hladno stiskano oljčno olje, palmovo olje, čebelji vosek, dodatno pa je obogateno z naravnim eteričnim oljem evkalipta (olje evkalipta vpliva na zaznavo bolečine in ima hladilni učinek) in vitaminom E. Smrekova smola s svojimi učinkovinami tudi spodbuja regeneracijo celic in tkiva in tako poleg preprečevanja okužbe dodatno pomaga pri zdravljenju.

 • Sanira poškodbe na koži.
 • Zdravi vnetja in glivična obolenja.
 • Omogoča boljšo prekrvavitev kože.

24,99 

Kupci priporočajo - Sanabela
Zaupanje v nakup - Sanabela

Opis

Pripravki iz smrekove smole se že stoletja uporabljajo v tradicionalnem ljudskem zdravilstvu za zdravljenje najrazličnejših poškodb na koži (ran), vnetij in bolečin v mišicah ter sklepih. Znanstveno je bilo dokazano, da smrekova smola deluje protimikrobno in pripomore hitrem celjenju ran ter regeneraciji drugih poškodb.

Smrekovo mazilo je priporočljivo uporabljati za:

 • Poškodbe na koži, vnetja in glivična obolenja:
 • rane (vreznine), gnojne razjede, opekline, žulji, odrgnine,  turi, herpes, piki žuželk, hemoroidi, podplutbe, glivična obolenja (nohti)
 • Masažno podlago za boljšo prekrvavitev:
 • revmatična obolenja, bolečine v mišicah (preobremenjenost), išias (ukleščenje živca), bolečine v sklepih, bolečine v hrbtenici
 • Kozmetično uporabo (napenja kožo):
 • proti celulitisu, preprečuje nastajanje strij (npr. med nosečnostjo), vrat, dekolte, trebuh, stegna, noge

 

Prednosti nakupa Sanabela

Dodatne informacije

Smrekova smola

Znanstvne raziskave:

Finski zdravniki in znanstveniki pod vodstvom dr. Arna Sipponena so v seriji različnih poizkusov raziskovali ali so zdravilni učinki smrekovega mazila pripravljenega po tradicionalnem postopku le ljudske pripovedke ali ima to mazilo resnično zdravilne učinke. Raziskave so neposredno potrdile, da ima smrekova smola pomemben protimikrobni vpliv na rast patogenih kožnih bakterij. Tradicionalno mazilo iz smrekove smole je dokazano bistveno bolj učinkovito pri zdravljenju okuženih in neokuženih razjed (ran), kot uporaba celuloznih polimernih gaz. Smrekova smola s svojimi učinkovinam tudi spodbuja regeneracijo celic in tkiva in tako poleg preprečevanja okužbe tudi dodatno pomaga pri zdravljenju.

Navodila za uporabo

Uporaba: 100 ml
Smrekovo mazilo nanesite do večkrat na dan v tankem sloju na mesto obolenja in ga rahlo vtrite v kožo.
Po potrebi lahko namazana mesta tudi prekrijemo s zračno obvezo ali obližem (gazo).
Smrekovo mazilo lahko uporabimo tudi kot masažno podlago in prizadeta mesta po potrebi masiramo (vnetje mišic, sklepov in revmatična obolenja). Masiramo od spodaj navzgor v zaokroženih (postopek lahko ponavljamo).

Sestavine

Popolnoma naravno smrekovo mazilo, vsebuje pravo smrekovo smolo v naravni mazilni osnovi, hladno stiskano oljčno olje, palmovo olje, čebelji vosek ter je dodatno obogateno z naravnim eteričnim oljem evkalipta (olje evkalipta vpliva na zaznavo bolečine in ima hladilni učinek) in dodanim vitaminom E.

1 mnenje za Smrekovo mazilo

 1. J

  Janez

  Mazilo smo nabavili v podjetju kot darilo za naše zaposlene. Ukvarjamo se namreč z lesom. Zdela se nam je posrečena povezava z našim poklicem. Na koncu pa so gospodje povedali, da boljšega darila že dolgo niso dobili.

Podaj mnenje

🎁 Izberite svoje darilo!

Pri nakupih nad 40 EUR:

Brezplačna poštnina

Pri nakupih nad 60 EUR:

Omega 3 Omega 3

Razkužilo za roke Razkužilo za roke (x2)

Pri nakupih nad 100 EUR:

Oksimeter Oxi meter

Modni nahrbtnik Sanabela Modni nahrbtnik Sanabela

Title