Vitamin D3

(4 mnenja strank)

Kapsule 60

Vitamin D3 je bistveni vitamin, ki ga telo potrebuje za zdrave kosti, zobe in delovanje mišic. Podpira zdrav imunski sistem in je povezan tudi z nižjo stopnjo depresije. D3, ki se imenuje tudi “sončni vitamin”, se naravno sintetizira, ko je gola koža izpostavljena UV sončni svetlobi.

 • Ohranja ravnotežje kalcija in fosforja v telesu.
 • Skrbi za optimalno delovanje skeletnega mišičevja.
 • Uravnava aktivnost celic imunskega sistema.

27,00 

Kupci priporočajo - Sanabela
Zaupanje v nakup - Sanabela

Opis

Vitamin D3

☀️ Vedno obsijani s soncem!

Naravno vegansko prehransko dopolnilo.

Vitamin D3 je bistveni vitamin, ki ga telo potrebuje za zdrave kosti, zobe in delovanje mišic. Podpira zdrav imunski sistem in je povezan tudi z nižjo stopnjo depresije. D3, ki se imenuje tudi “sončni vitamin”, se naravno sintetizira, ko je gola koža izpostavljena UV sončni svetlobi. Študije pa kažejo, da večina od nas tega vitamina ne dobiva dovolj, saj smo premalo izpostavljeni soncu. Za vitamin D lahko poskrbimo tudi s pomočjo hrane in prehranskih dopolnil.

Vitamin D je priporočljivo dodajati, ker je bistven za normalno imunsko delovanje. Pomanjkanje Vitamina D vedno vodi v težje in slabše zdravljenje okužb.

Skrinjica zdravja in lepote z Blanko Pušnik
Vas zanima več o izdelku?
Preverite mnenje strokovnjaka: Skrinjica zdravja in lepote: VITAMIN D3 – preveč ali premalo?

Ocenili ste nas: 4.5/5
Spletna ocena
Vitamin D mi je primanjkoval v krvi. Medicinska sestra mi je predpisala 50.000 enot enkrat na teden za 4 mesece, nato pa 2000 enot enkrat na dan 3 mesece. Pomagal mi je zvišati raven vitamina d z 20 na 60. – Helena


27,00 Dodaj v košarico

 

Prednosti nakupa Sanabela

Dodatne informacije

Uporaba

Navodila za uporabo: Priporočena dnevna količina sta 2 kapsuli na dan. Zaužite z 2 dl vode ali druge tekočine, najbolje pred obrokom. Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte, dobro zaprto pri temperaturi do 25°C.

Shranjevati nedosegljivom otrokom!

Neto teža: 18,9 g

Primerno za vegane!

Rok uporabe in serija: odtisnjena na dnu embalaže.

Sestavine

Sestavine (1 kapsula): ekološki riževi otrobi, vitamin D3 iz jelenovega lišaja (Cladonia rangiferina), rastlinska kapsula: hidroksipropilmetil celuloza

2 KAPSULI (priporočena dnevna količina) 500 mg vsebuje 25 µg (2000 IU) vitamina D3 iz jelenovega lišaja (1000 % PDV* – priporočen dnevni vnos)

Jelenov lišaj (Cladonia rangiferina) ali okrasni mah, iz katerega pridobivajo vitamin D3 iz veganskega vira, je lišaj svetle barve, ki raste predvsem na področjih alpske tundre in bolj severnih področjih.

Vitamin D3: prispeva k normalni absorbciji/uporabi kalcija in fosforja; prispeva k normalni ravni kalcija v krvi; prispeva k ohranjanju zdravih kosti; prispeva k normalnemu delovanju mišic; prispeva k ohranjanju zdravih zob: prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema pri odraslih in otrocih; ima vlogo pri delitvi celic; je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih.

Prehransko dopolnilo veganski vitamin D3

4 mnenja za Vitamin D3

 1. D

  David H.

  Glede pomanjkanja vitamina D: Krvni test je pokazal, da imam pomanjkanje vitamina D, priporočali so mi, naj jemljem D3 2000 ie / dan. Po zaužitju sem opazil stiskanje srca, razbijanje srca, na splošno sem se čudno počutil,in sem prenehal jemati za par dni, nato sem ga začel spet jemati. Sedaj ga jemljem že 2 tedna in tudi krvna slika je boljša. Hvala, ker sem lahko testiral vaš proizvod.

 2. H

  Helena M.

  Glede pomanjkanja vitamina D: “Vitamin d mi je primanjkoval v krvi. Medicinska sestra mi je predpisala 50.000 enot enkrat na teden za 4 mesece, nato pa 2000 enot enkrat na dan 3 mesece. Pomagal mi je zvišati raven vitamina d z 20 na 60.”

 3. B

  Bojan A.

  Že mesece se borim z bolečino, podobno artritisu. Otečeni sklepi, bolečina, težko premikanje in mišična oslabelost. Začel sem jemati vitamin D3 in razlika je bila kot noč in dan. Bolečina se zmanjšuje .. Včasih sem delal zunaj, zdaj pa ves čas v pisarni, mislim, da je to imelo večjo vlogo pri mojem zdravju, kot sem se zavedal. HVALA!

 4. H

  Helena

  Vitamin D mi je primanjkoval v krvi. Medicinska sestra mi je predpisala 50.000 enot enkrat na teden za 4 mesece, nato pa 2000 enot enkrat na dan 3 mesece. Pomagal mi je zvišati raven vitamina d z 20 na 60.

Podaj mnenje

🎁 Izberite svoje darilo!

Pri nakupih nad 40 EUR:

Brezplačna poštnina

Pri nakupih nad 60 EUR:

Omega 3 Omega 3

Razkužilo za roke Razkužilo za roke (x2)

Pri nakupih nad 100 EUR:

Oksimeter Oxi meter

Modni nahrbtnik Sanabela Modni nahrbtnik Sanabela