ULTRA BONE GEL

Kateri so najpogostejši vzroki za težave s kostmi, sklepi in mišicami?

Težko delo v preteklosti, dednost, nezmožnost gibanja zaradi drugih obolenj, Avto-imune bolezni, posledice operacij, življenjskih razmer, poškodb, vnetij v telesu, povečana telesna teža, premalo gibanja…

Kaj nas nosi po svetu? Kosti in mišice!

Ste vedeli, da je bolečina v kosteh in mišicah samo posledica vnetja, ki ga prej nismo opazili? Vnetni procesi lahko trajajo zelo dolgo. Kaj najprej naredimo?

Potrpežljivi ljudje upajo, da bo minilo samo od sebe in če so zelo disciplinirani, celo nekaj časa počivajo. Nestrpni ljudje takoj vzamejo tableto proti bolečinam.

Tisti, ki imajo že izkušnje, saj imajo mogoče revmo, artritis ali kakšno drugo kronično obolenje, uporabljajo kombinacijo tablet proti bolečinam in protibolečinskih mazil. V šali rečeno, napovedujejo vreme, ko jih začne spet kljuvati v kosteh. Kar nekako se sprijaznijo, da je to pač stanje, ki se ponavlja.

Tudi v obdobju rasti, pri otrocih, se zgodijo spremembe na sklepih, ko sklepi enostavno ne morejo slediti hitri rasti in se lahko pojavijo hude bolečine. To opažamo predvsem pri tistih otrocih, ki se ukvarjajo s kakšnim športom.

Imate v Sanabeli kaj proti bolečinam?

To je pogosto vprašanje naših strank. Katere bolečine imate v mislih, je naše naslednje vprašanje.

Boli me hrbtenica, komaj se premikam.

Težko hodim, ker sem nekako okorna in ko nekaj časa sedim, je še slabše.

Neprestano me muči išias.

Zvil sem si gleženj in me trga v celi nogi.

Komaj se oblečem, ker me tako boli v ramenu in komaj dvignem roko.

Skelijo me podplati.

Zmeraj bolj pogosto imam heksenšus.

Iznenada imam oteklo koleno in je vroče na dotik.

Komaj premikam prste na rokah, ker imam artritis.

Po operaciji ležim in imam ves čas mravljince v nogah.

Končno sem začela telovadit in imam obupne bolečine v mišicah. Najraje bi nehala.

Po poklicu sem šofer in veliko presedim. Boli me hrbtenica.

Sem kuhar in imam zmeraj bolj pogosto težke noge in pritisk okrog gležnjev.

Na smučanju sem padla in me še po dolgem času kljuva v gležnju.

Imam putiko in si ne morem niti čevlja obuti. V palcu na nogi me neznosno kljuva.

Zakaj je pomembno, da pravočasno ukrepamo?

Vsak ima neko osebno izkušnjo z bolečino. Prag za prenašanje bolečin pa imamo različen.

Če se poškodujemo, bo bolečina minila in težav ne bo več. Če pa se bolečina v kosteh, sklepih ali mišicah ne umirja, je treba vedno poiskati zdravnika in se prepričati, kaj je razlog.

Na začetku smo že omenili, da je bolečina lahko tudi posledica nekega vnetnega procesa v telesu in če vnetje traja dolgo, trpi celo telo. Pade nam odpornost, utrujeni smo, slabša se lahko krvna slika, vedno manj imamo volje za gibanje in s tem trpi kvaliteta življenja.

Nikar ne čakajte tako dolgo, da se ne boste več mogli premikati! Posledice vnetij, poškodb, obrabe sklepov ali osteoporoza, nas lahko kar dolgo časa popolnoma zaposlijo. Morda bo potrebna operacija. Dobili smo navodila za telovadbo in razgibavanje. Hodimo na kakšno terapijo. Poskušamo hujšati, da ne obremenjujemo preveč nog. Večkrat med sedenjem se razgibamo. Pazimo, kaj jemo in jemljemo vitamine za kosti in mišice. Naredimo zaobljubo, da bomo šli vsak dan na sprehod. Pili bomo dovolj tekočine.

 

ULTRA BONE GEL – je čarobna palčka včasih resnična?

V Sanabeli smo bili prepričani, da čarobnih palčk ni. Kupci so nas prepričali, da obstajajo. Ko smo dali na tržišče Ultra Bone gel, smo vedeli, da je popolnoma naraven in zelo učinkovit. Gel deluje protivnetno in protibolečinsko! Blokira občutek bolečine in odrevenelosti.

Naši kupci nam, iz dneva v dan, poročajo, za katere težave ga uporabljajo in njegova učinkovitost se dokazuje od prvega dne.

Ko vas kljuva in boli v kosteh in mišicah, ko nas uščipne v križu ali v vratu… Zvit gleženj ali zakrčene mišice po treningu? Revma in artritis, glavoboli zaradi vratnih vretenc, slaba cirkulacija v nogah in rokah, artritis ali išias?

Trganje v čeljusti po operaciji zob, srbenje ali alergija po piku komarja ali čebele, herpes, krči v nogah ponoči, kalcinacija ramenskega obroča, bolečine v križu, masaža po treningu, športne poškodbe,  boleče mišice, bolečine po operaciji hrbtenice, odrevenele noge…

Vse to so razlogi kupcev za uporabo tega učinkovitega naravnega gela.

Zakaj so sestavine izdelkov proti bolečinam tako pomembne?

Veliko sintetičnih mazil tanjša povrhnjico kože. Dostikrat to opazimo pri gelih, ki vsebujejo alkohol. V času korone, ko vsi uporabljamo tekočine za razkuževanje, opazimo, da imamo vedno bolj suho kožo na rokah. Temu smo se želeli izogniti in smo gelu dodali sestavine, ki ne dražijo kože, temveč jo negujejo. Gel ne vsebuje alkohola. 

Katere so sestavine Ultra Bone gela in kako delujejo?

Glukozamin je gradnik, ki v telesu predstavlja sestavni del celičnih sten in vezivnih tkiv, kosti, sklepne tekočine, nohtov in kože.

Vražji krempelj pospešuje prekrvavitev, preprečuje vnetja pri vseh oblikah revm in artritisa. Njegovi učinki so tudi medicinsko dokazani.

Eterična olja evkalipta in kafre delujejo globinsko in blokirajo občutek bolečine in okorelosti. Sprostijo krče v mišicah in učinkovito vplivajo na hojo, če ga mažemo v predelu križa. Pri hudih glavobolih in migrenah bolečina kmalu popusti, če ga namažemo v predelu ramen in tilnika.

Aloe vera gel učinkovito ščiti kožo, preprečuje srbenje in rdečico.

Kako uporabljamo Ultra Bone gel?

Gel lahko hranimo v hladilniku, ni pa nujno. Ne smemo ga izpostavljati toploti.

Obvezno si po vsaki uporabi operite roke, da ne zaide v sluznico oči!

Gela na oteklih in pordelih sklepih ne masiramo, temveč samo namažemo in pustimo delovati.

Gela ne nanašajte na odprte rane!

Pri hujših bolečinah in kroničnih bolečinah, ki trajajo nekaj časa, ga uporabljamo vsaj 10 dni, čeprav imamo občutek, da je bolečina minila. Ustaviti moramo namreč tudi vnetje v sklepu, kosti ali mišici. Obolelo mesto mažemo 3x na dan.

Pri občasnih bolečinah, ga mažemo po potrebi, 2x na dan.

Kaj običajno počnemo, ko nas zaboli?

Zbrali smo nekaj koristnih nasvetov iz vsakdanjega življenja, ko si lahko pomagate z uporabo Ultra Bone gela!

Ko vas boli glava, namažete vrat, ramena in čelo.

Ko vas boli križ, mažete predel križa in zgornji del zadnjice.

Za boleča ramena, namažete ramenski sklep in predel zgornjih mišic ramen.

Pri oteklem gležnju, namažete predel okoli gležnja, na sprednji in zadnji strani stopala.

Pri oteklem kolenu, namažete celoten sklep, s sprednje in zadnje strani noge.

Pri bolečinah v kolku, namažete boleči kolk in predel križa.

Če ste dosti časa v avtu, zjutraj namažete predel križa, preden greste na pot.

Ko pridete s treninga, zmasirate mišice od kolen navzdol.

Ko greste v gore, si pred odhodom namažite spodnji del nog in predel križa.

Po operaciji hrbtenice, mažite gel v tankem sloju na bolečem predelu.

Če imate sedeče ali stoječe delo, gel uporabite pred odhodom na delo.

Če ste starejši in vam rade odrevenijo noge, ko dolgo sedite, gel uporabite zjutraj.

Če imate nočne krče v nogah, ledena ali vroča stopala, gel redno uporabljajte zvečer pred spanjem. Če so krči posledica težav z ožiljem, vam svetujemo, da raje uporabite Sanabelino kostanjevo kremo.

Zdaj pa akcija! 

Ko vrag odnese šalo, smo pripravljeni narediti marsikaj, da omilimo bolečine. V šali rečeno, se vrednosti nog, rok, glave, hrbtenice, zavemo šele takrat, ko jih težko uporabljamo ali celo obležimo. Le kdo ni siten, ko si zvije gleženj? Končno začnemo telovaditi in naslednji dan ne moremo vstati iz postelje, saj nas bolijo še tisti deli telesa, za katere še vedeli nismo, da jih imamo. Smo čisto čemerni, ker se počutimo odrevenele, saj nam je zdravnik naročil počitek? Usekalo vas je v križu in se niti v postelji ne morete obrniti? Življenjske situacije, ko nas mučijo občasne ali kronične bolečine,  lahko doletijo vsakega.

Hodimo vsaj 1 uro na dan. Pijmo dovolj tekočine. Med gledanjem dolgega filma, migajmo z rokami in nogami. V pisarni vsako uro vstanimo in vsaj 5 minut hodimo ter globoko dihajmo. Pazljivo dvigujmo težka bremena. Pazite, ko hodite po stopnicah. Vrečke iz trgovine si enakomerno porazdelimo na obe roki.

Zravnajte hrbtenico, hodite ponosno, večkrat poglejte okrog sebe, dihajte globoko, nasmejte se in občasno zmasirajte partnerja. Naj bo varen vaš korak!

Pa še namig iz naših izkušenj!

Če ste v dilemi in bolečina dolgo traja, vedno poiščite nasvet zdravnika! Junaško trpeti je sicer vredno pohvale, vendar je bolje biti nasmejan junak. Naj se vaš pogovor z nami ne začne z besedami: » Tako dolgo me že boli, da sploh ne vem več, kaj pomeni živeti brez bolečine!«

Garantiramo vam, da ko boste prvič kupili naš Ultra Bone gel, brez njega ne boste ostali nikoli več, niti doma, niti na poti, niti v službi. Posojali ga boste prijateljem in sorodnikom. To je iz tiste zgodbe o čarobni palčki in tega si nismo izmislili v Sanabeli. To so nam povedali naši stalni uporabniki.

Ostanite zdravi!

Če imate na to temo še vprašanja, nam jih lahko kadarkoli zastavite na naslovu: blanka@sanabela.si

Ne spreglejte!

Najbolj prodajano

Vaše zdravje si zasluži vso vašo pozornost.

Preverite izbor najbolje prodajanih izdelkov Sanabela s katerimi boste okrepili svoje zdravje in lepoto …