ULTRA BONE KAPSULE ali kaj me nosi po svetu?

Kosti in mišice! Kaj so vzroki za težave in bolečine, kako si pomagati na naraven način in  zakaj je pomembno, da pravočasno ukrepamo??? Narava nam res nudi ogromno sestavin in možnosti za samopomoč, čeprav včasih na to pozabimo.  

Kateri so najpogostejši vzroki za težave s kostmi in mišicami?

Težko delo v preteklosti in življenjski pogoji, dednost, starost, nezmožnost gibanja zaradi drugih obolenj, Avto-imune bolezni, posledice operacij, poškodb, vnetja v telesu, povečana telesna teža, premalo gibanja….

Kako si pomagamo na naraven način?

Eno starih, ajurvedskih rastlin, je BOSVELIJA, ki je tudi medicinsko raziskana rastlina in njena učinkovitost je dokazana. Uporablja se v kapsulah. Zaradi protivnetnega učinka se že tisočletja uporablja pri lajšanju vnetja sklepov, pljučne sluznice, črevesja in kože.

BOSVELIJA je naravna zaščitnica celega telesa, zato obstajajo težave, kjer bi ljudje morali  kapsule jemati od dneva nastanka težav ali najkasneje takrat, ko se pojavijo prve bolečine. Bosvelija ne ustavi le bolečine, temveč zavira vnetja.

Če ste že med tistimi, ki jemljete antirevmatike, protibolečinske tablete ali celo kortizone, bi morale biti Ultra bone kapsule vaš stalni spremljevalec, saj ščitijo celo telo!

Bosvelija deluje protivnetno še najmanj 1 mesec po koncu jemanja in pospešuje prekrvavitev sklepov. Znižuje ravni encima 5, ki povzroča razkroj veznih tkiv.

Lahko to naravno rastlino uživajo vse generacije?

Primerna je za ljudi, ki imajo bolečine v križu, sklepih, kosteh in mišicah. To večinoma prizadene srednjo in starejšo populacijo. Lahko pa imajo težave tudi športniki. Zaradi protivnetnega delovanja, se odlično obnese tudi pri vnetjih želodčne in pljučne sluznice.

Tudi otroci lahko imajo težave, kjer jim na naraven način pomaga bosvelija. V obdobju rasti, se zgodijo spremembe na sklepih, ko sklepi enostavno ne morejo slediti hitri rasti in se lahko pojavijo hude bolečine. To opažamo predvsem pri tistih otrocih, ki se ukvarjajo s kakšnim športom. Tudi za njih so kapsule primerne.

Kapsule ne pomagajo samo ljudem z osteoporozo, ampak vsem tistim, ki imajo težave s sklepi, križem ali mišičnimi krči…

Obrabe sklepnega tkiva, starostni procesi, kalcinacije, vnetja živcev, težave s hrbtenico, išias, revma, artritis, posledice dolgotrajnega okrevanja po operacijah, kjer mišična masa pri starejših zelo hitro upada…

Kronična bolečina, nabiranje tekočine v sklepih, boleči gležnji, okorelost po mirovanju…

Ne govorimo samo o vnetjih sklepov, temveč mislimo na padec odpornosti in telesne spremembe na organih, ki nastanejo zaradi obolenja nekega drugega organa.

Kaj vsebujejo ULTRA BONE KAPSULE?

Smola rastline bosvelija znižuje ravni encimov, ki bi povzročili razkroj nekaterih sestavin veznih tkiv. Vzpodbuja imunski sistem, saj je idealna kombinacija protivnetnih in protibolečinskih učinkov.

Varuje sklepe, blaži bolečine zaradi revme ali artritisa, pozitivno vpliva pri osteoporozi, pri  poškodbah sklepov, ščiti tudi sluznico prebavil in izboljšuje prekrvavljenost zunanjih okončin. Pospešuje tudi izločanje odpadnih snovi iz telesa in blaži krče v črevesju.

Aquamin minerali so vir kalcija, magnezija, kalija, kroma in bromina. So iz morja in telo jih še posebej dobro izkoristi. Krom pomaga sladkornim bolnikom, saj naravno uravnava nihanje sladkorja v krvi!

Plodovi šipka preprečuje nastanek ledvičnega peska, čistijo ledvice in s tem preprečijo zastajanje vode v tkivih sklepov in otekanje. Odličen je tudi proti putiki.

Izvleček bambusa učinkuje na prožnost kostnih tkiv.

Vitamin C je najpomembnejši naravni antioksidant, ki ohranja elastičnost tkiv.

S kapsulami ustavimo vnetne procese in pešanje sklepov od znotraj. Posredno vplivamo še na presnovne procese in ustavimo encime, ki razgrajujejo lastno tkivo v kosteh. 

Uporaba ULTRA BONE KAPSUL!

KAPSULE ULTRA BONE jemljemo 2x/dan. 1 kapsulo zvečer in eno zjutraj, neodvisno od zdravil, ki jih morda moramo jemati. Lahko pred ali po jedi in vsaj 2 dl tekočine.

Kapsule jemljemo najmanj 1 mesec, vendar se učinek kaže še en mesec po prenehanju jemanja! Najbolj učinkovito je, če jemljemo kapsule skupaj vsaj 2 meseca, da se umirijo tudi zastarane vnetne spremembe in na dolgi rok občutno zmanjšajo kronične bolečine!

Če jemljete nesteroidne antirevmatike, ki vam jih je predpisal zdravnik, lahko vzamete jutranjo kapsulo na tešče, saj blagodejno ščiti želodčno sluznico.

Kaj narediti pri akutni bolečini v sklepih ali mišicah?

Priporočamo vam, da si priskrbite Ultra Bone GEL, ki je namenjen za zunanje delovanje in deluje zelo hitro, saj vpliva na zaznavo bolečine in ne samo ugodno vpliva na otekline, temveč pomiri tudi vnetje.

KAPSULE delujejo navznoter, dolgoročno ugodno vplivajo na vsa tkiva, ki sestavljajo sklepe, kostni del, hrustančni del in medcelična tekočina, saj blagodejno vplivajo proti vnetjem, ki so razlog za bolečine.

Najbolj  pogoste težave, pri katerih lahko uporabimo ULTRA BONE PAKET!

 • Bolečine in zmanjšana gibljivost ali otrplost sklepov in mišic;
 • Revma, artritis, Išias, putika;
 • Vnetne spremembe na sklepih pri luskavici;
 • Obraba hrustanca;
 • Težave z okorelostjo;
 • Natrgane vezi križa ali gležnja, zvini, zlomi, izpahi;
 • Zaščita sklepov pri intenzivnih športih;
 • Pred in po operacijah na hrbtenici, kolenih, komolcu
 • Crohnova bolezen in druge vnetne črevesne bolezni;
 • Težave z želodcem in refluks;
 • Astma; 

Koristen nasvet!

Koristno je, da se gibljete vsak dan. Če imate težave s hrbtenico, delajte vaje za razgibavanje.

Pri vseh vnetjih in bolečinskih stanjih, je koristno, da se zavedamo pomena pitja tekočin. Poskušajte na blag način zmanjšati vnos hrane in izgubiti kakšen kilogram, saj odvečna telesna teža zelo bremeni noge.

Uživajte zelenjavo in zadosti spite. Če bolečine v kosteh ali mišicah trajajo dolgo, se morate obvezno posvetovati z vašim osebnim zdravnikom.

Ne spreglejte!

Najbolj prodajano

Vaše zdravje si zasluži vso vašo pozornost.

Preverite izbor najbolje prodajanih izdelkov Sanabela s katerimi boste okrepili svoje zdravje in lepoto …