Veseli december2021-12-01T14:33:52+01:00

SANABELA

VESELI DECEMBER PRI SANABELI

Ingver
Ingver je priljubljeno domače zdravilo, saj se uspešno spopada s prebavnimi težavami in slabostjo. Poleg tega, da pomiri želodec, je odličen za krepitev imunskega sistema, saj je poln antioksidantov. Ker je ingverjev sirup povsem naraven, ga priporočamo tudi otrokom.

Imunosan
Imunosan vsebuje rastlinske izvlečke, ki blagodejno vplivajo na dihalne poti, krepijo imunski sistem in vračajo energijo. Priporočamo ga odraslim in otrokom, ki se želijo ubraniti sezonskih prehladov, poleg tega pa vsem tistim, ki se počutijo utrujeni in brez energije.

DARILO: Junior
Iz kakovostnih sestavin ustvarjen sirup za krepitev imunskega sistema otrok od 1. leta dalje. Prehransko dopolnilo z beta glukani, vitaminom C in cinkom v agavinem sirupu in soku črnega ribeza. Z odličnim okusom, ki se ga bodo otroci veselili vsak dan.

OGLED PAKETA

68,00€  63,00€

68,00  63,00 Beri dalje

Brusnica+
Matere svojim hčeram predajo mnogo znanj in drobnih skrivnosti. Brusnice so ena izmed njih. Saj vemo, za kaj je brusnica, a ne? Preizkusite sirup Brusnica + in uživajte vsak dan tako, kot hčere, povsem v svojem tempu. Naj se vam ne mudi!

Polžja krema
Polžja sluz ima neverjeten učinek na regeneracijo človeške kože. Vsebuje veliko naravnih antibiotikov, beljakovine in hranilnih snovi, kot so alantoin – z močnimi anestezijskimi in pomirjujočimi lastnostmi. Rezultati so vidni v prvem mesecu uporabe glede na težavnost dermatološkega problema.

DARILO: Omega 3
Omega–3 maščobne kisline so esencialno hranilo, ki je ključno za delovanje imunskega sistema, razvoj možganov in kognitivno delovanje, obenem pa delujejo protivnetno.

OGLED PAKETA

76,98€  69,99€

76,98  69,99 Beri dalje

Vitamin B12
Značilno za vitamin B12 oziroma kobalamin je, da je vanj vgrajen mikroelement kobalt. Ta vitamin kot kofaktor deluje pri številnih procesih v telesu. Vitamin C spodbuja imunski sistem, kalij pa skrbi za različne procese v telesu, vključno z delovanjem srca.

Čemažev sirup
Čemažev sirup vsebuje izvlečke čemaža, česna, zgoščenega soka rdeče pese, sladkega pelina, ingverja in limone. Edinstvena kombinacija naravnih sestavin ugodno vpliva na dvig imunskega sistema in izboljšuje splošno zdravstveno stanje organizma.

DARILO: Vitamin D3
Vitamin D3 je bistveni vitamin, ki ga telo potrebuje za zdrave kosti, zobe in delovanje mišic. Podpira zdrav imunski sistem in je povezan tudi z nižjo stopnjo depresije. D3, ki se imenuje tudi “sončni vitamin”, se naravno sintetizira, ko je gola koža izpostavljena UV sončni svetlobi.

OGLED PAKETA

62,00€  59,99€

62,00  59,99 Beri dalje

Title