Vnetje dihal, žrela

Vnetje grla in dihal je lahko zelo boleče in neprijetno, če se telo bori proti gripi ali virusnimi okužbami. Po navadi so simptomi težko dihanje, izcedek iz nosu, pekoče bolečine v žrelu, kihanje in kašelj. Telesna temperatura je znak za okužbo dihal.

Zelo veliko vlogo pri vnetjih ima mrzel zrak in sprememba temperatur.

Vzroki vnetja dihal ponavadi niso genetskega izvora. Doleti pa tako mladostnike kot starostnike. Kadilci in ljudje z alergijami na plesen so bolj  nagnjeni k vnetjem dihal, žrela, bronhijev in za lajšanje kroničnih bolečin.

DOBRO JE POMNITI!

Tisti, ki imajo ogrožen imunski sistem, kot so bolniki z virusom HIV ali rakom, zlahka iz različnih razlogov hitreje zbolijo na dihalih.

Vnetja dihal ali grla je pogostejši simptom bolezni ne pa bolezni same.

KAKO SI POMAGAMO?

Ko nas ti znaki doletijo je najbolje, da ostanemo doma in si pomagamo z zdravili in naravnimi pripravki. Če bolezen ne mine v parih dneh moramo obiskati zdravnika.

REŠITVE PRI GRIPI, VNETIJ DIHAL IN ŽRELA

  • Za lažje izkašljevanje in miren spanec je odličen Timijanov gel – Sanabela, ki deluje pomirjevalno in sprošča dihalne poti, z dodatkom poprove mete in jelke.

UPORABA: timijanov gel – Sanabela nanesemo večkrat na dan, predvsem pred spanjem za lažji spanec, ker odpira dihalne poti. Nanesemo ga na prsni predel. Timijanov gel lahko uporabljamo lahko, kot inhalacije.

Več o izdelku…. Naravni gel Timijan

  • Ob bolečem grlu, slabem počutju suhem kašlju in zastoju sluzi v prsnem košu uporabimo Ingver – Sanabela , je zelo učinkovit za imunski sistem in ne omogoča nadaljnji zastoj sluzi. Omogoča, da se virusna okužba ne ukorenini, zmanjšuje vnetja in reči sluz.

Ingver je odlična avtohtona rastlina, ki vsebuje mnogo aromatičnih olj, med njimi še posebej berneolcineol, citrol in felandren. Prav tukaj se skriva čudež. Poleg tega vsebuje manotrpene in aldehide, ki delujejo pri prehladih in virusih.

Več o izdelku…Ingver sirup

Ne spreglejte!

Najbolj prodajano

Vaše zdravje si zasluži vso vašo pozornost.

Preverite izbor najbolje prodajanih izdelkov Sanabela s katerimi boste okrepili svoje zdravje in lepoto …